Virtuaalimatka Lefkakselle ja Pargaan

Tämä artikkeli liittyy matkaan Lefkas & Parga 2013.

Minulla on jälleen tänä vuonna sama ongelma kuin viime vuonna. En enää tiedä kummastako kohteesta olen enemmän innoissani – Pargasta vai Lefkaksesta. Mielipide vaihtelee keskimäärin kolme kertaa minuutin aikana. Nyt näyttäisi siltä, että Pargan viikosta tulee paljon vilkkaampi ja tekemisen täyteisempi, sillä kahden retken lisäksi olisi ehdittävä tutustumaan kaupungin vanhaan oliiviöljypuristamoon, sekä ajelemaan minijunalla. On myös tarkoitus pitää pelkkiä rantapäiviä, niin voi olla, että viikosta loppuu päivät! Onneksi molemmissa hotelleissa on uima-altaat, joten voidaan rentoutua tarvittaessa myös allasalueella. Vaikka olenkin sitä mieltä, ettei altaalla oleminen ole ikinä sama asia kuin merenrannalla oleskelu. Lefkakselle ollaan nyt ajateltu vain omatoimisia retkiä, joten todennäköisesti ensimmäinen viikko meneen enemmän rentoutumiseen ja akkujen latautumiseen. Ensimmäiselle viikolle sattuu myös meidän kihlautumisen vuosipäivä, joten sitä täytyy tietenkin jotenkin juhlistaa.

Halusin kuitenkin nyt fiilistellä noita kohteita videoiden avulla ja jakaa tuota ihanaa kreikkalaista maisemaa myös muiden kanssa, joten juutuubin syövereistä kaivoin videoita, joita katsellessa voi melkein tuntea sen ihanan lämmön ihollaan ja kreikkalaisen ilman tuoksun nenässään. Voi kuinka minä rakastankaan tuota maata! Tämänkin vuoden loma on vielä tekemättä ja jo mietin, minne lentokoneen siivet meidät ensi kesänä kuljettaa.

Ensin tuulahduksia Lefkakselta:

Sitten ihania otoksia Pargasta:

Ei millään malttaisi odottaa enää lomaa. Valitettavasti se kaksi viikkoa menee vielä nopeammin kuin tämä odotusaika…

Outi
13.7.2013
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024