Minne mennään tänä vuonna?

Normaalisti ollaan varattu matka tammikuun matkamessujen aikaan, kun on ollut hyviä tarjouksia. Tänä vuona tilanne onkin toinen, tarjoukset ei ollut kummoisia... Varsinkin, jos verrataan viime vuoteen, kun saatiin 2 viikon matka alle 900 eurolla. Tänä vuonna on hintahaarukka ollut 1200-1500 euroa. Siis semmoiset matkat mitä normaalisti tehdään me, kun ei vaadita kauheammin matkalta.

Me ollaan otettu yleensä ns. pakettimatka. Eli lennot, hotellit ja kuljetukset kohteessa saman katon alta. Aurinko- ja Apollomatkat ovat olleet meidän vakio valintoja. Vertailuissa on myös mukana olleet Tui ja Tjäreborg, joista onkin Tuilla menty kerran ja Tjäreborgilla ei kertaakaan. Apollo- ja Aurinkomatkoilla hommat ovat toimineet ja heitä onkin ollut kiva käyttää. Etuna on myös se, että päästään sinivalkoisin siivin kulkemaan.

Jos hieman meidän edellisiä matkoja katselee niin huomaa pari yhdistelmämatkaa siellä. Suosituin kombo onkin ollut Parga ja Lefkas, joista Lefkakselle voitaisiin mennä koska vaan uudestaan. Parga ehkä on jo nähty. Ollaan tänä vuonna katsottu itseasiassa pientä yhdistelmämatkaa, jossa siis oltaisiin viikkoa yhdessä kohteessa ja viikko toisessa kohteessa.

Yhdistelmämatkasta päästään tähän väliin puhumaan yhdistelylainasta. Lainojen yhdistäminen onkin loistava tapa yhdistää useampi eri laina, osamaksu tai kulutusluotto yhdiseki lainaksi. Tämä voi pienentää korkoa, sekä ainakin helpottaa maksamista ja kokonaisuuden hallintaa, kun koko laina on yhdessä paikassa. Tällä voi myös säästää selvää rahaa ja säästetyt rahat voi sitten törsätä vaikka matkalla. Sortter tekeekin tämän asian helposti, kun voit tehdä vertailun suoraan heidän sivuilla.

Tänä vuonna on ehkä kaksi kohdetta missä on aiemmin käyty, mutta yksinään. Ollaan nimittäin useampi vuosi mietitty Georgioupolia ja Rethymnoniin meillä olikin matka varattuna joka sitten peruuntui erään taudin takia. Georgioupolissa käytiinkin Malemen matkalla olemassa yksi yö ja nähtiin hieman miten paikka oli muuttunut. Tänä vuonna onkin tällä hetkellä voittavana vaihtoehtona matka, jossa ollaan viikko Rethymnonissa ja viikko Georgioupolissa.

Toki matkaa ei ole vielä varattu ja voi olla, että suunnitelmat muuttuvat. Tällä hetkellä tuo kombo on voittajan asemassa. Hieman, kun ollaan tarjoushaukkoja ja budjettimatkailijoita niin pitää seurata tulisiko jonkinlaisia tarjouksia.

Minne sinä menet tänä vuonna??

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Sortter Oy:n kanssa.

Marko
20.3.2023
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024