Kohde-esittelyssä Parga

Saatat myös pitää näistä...

5 vastausta

 1. Satu sanoo:

  Heips! Löysin blogisi sattumalta ja on ihan pakko hehkuttaa Pargaa!
  <3 jäi sinne viime kesänä… Äskettäin olimme tuolla Lefkaksella, ja vaikka loma mukava olikin, ei edellisen voittanutta:)
  Ehdottomasti suosittelen Necromanteionin retkeä! Itse olimme Tjären retkellä, johon oli yhdistetty myös tuo Acheron joki. Kahlasimme huikean reitin loppuun saakka, vaikken sitä hyisistä alkumetreistä olisikaan uskonut.
  Toisena vinkkinä kehotan valitsemaan Ali Pashan linoitukselle mennessä illan sen junavuoron, joka osuu auringonlaskun aikaan. Taianomainen fiilis!
  Ihanaa matkaa teille:)

 2. Outi sanoo:

  Kiitos paljon! Matkasta tulee varmasti ihana. Onneksi ollaan siten valittu viikot oikein päin, että se helmi jää viimeiseksi! :D Hieman on suunnitelmat jo eläneet tuon kirjoituksen jälkeen, nimittäin jouduimme nyt jättämään väliin tuon Necromanteionin retken, sillä retken sisältö oli vaihtunut niin paljon. Mm. juuri tuonne Necromanteioniin ei olisi päässyt, sillä siellä on argeologiset kaivaukset menossa. Vaihdoimme sen siis päiväretkeen Meteoraan. Toivon sen olevan sen väärti. Kiitos myös Ali Pasha vinkistä, täytyykin ottaa se ilta juna, niin nähdään upea auringonlaskukin vielä kruunuksi retkelle! :)

 3. Satu sanoo:

  Vai niin sitten kävi Necromanteionin kanssa:( No, jos aikaa jää tapettavaksi, Acheron-joelle ei ole pitkä matka tehdä omatoimiretki. Muistelen että sinne olisi ollut jonkinlaisia veneretkiäkin, mutta kun en itse veneissä viihdy, en kiinnittänyt niin huomiota.
  Lynchos-biitsille patikoimme ja se oli niin hikistä hommaa elokuussa, että sentään uskaltauduin tulemaan vesibussilla takaisin…

 4. Outi sanoo:

  Mä luulen, että me keskitytään vaan Valtos beachin ja Piso Krionerin ranta tarjontaan. Minäkään en ole mikään veneiden rakastaja. :P

 1. 14.5.2014

  […] jo ennen varausta ja tietysti varauksen jälkeenkin. Niin kuin Outin kirjoittamista Lefkas ja Parga esittelyistä käykin ilmi. Lähestyimmekin Apollomatkoja sähköpostitse jo tässä vaiheessa ja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *